Annemiek Smet nieuwe directeur Praktijkschool Hulst

Op 1 augustus 2022 start Annemiek Smet (36) als directeur van Praktijkschool Hulst. Samen met de directie van het Reynaertcollege draagt Annemiek verantwoordelijkheid voor het praktijkonderwijs in de regio Hulst en omstreken.

Annemiek Smet is een bekend gezicht voor Praktijkschool Hulst. Zij is er sinds 2009 werkzaam als docent en verricht er ook diverse coördinerende taken. Daarvoor was zij werkzaam op de Sint Jozefschool in Nieuw-Namen als groepsleerkracht. Annemiek volgt de huidige directeur Arnold van Acker op, die na een lange carrière bij Praktijkschool Hulst met pensioen zal gaan.

Annemiek: “Samen met mijn partner Gregory Van Leuven zijn we trotse ouders van onze drie kinderen. Inmiddels ben ik 16 jaar werkzaam in het onderwijs waarvan 13 jaar op Praktijkschool Hulst. Met veel liefde, plezier en enthousiasme doe ik mijn werk. Nu Arnold van Acker met pensioen gaat, heb ik ontzettend veel zin om het stokje van hem over te nemen. Samen met ons mooie team, ga ik zorgdragen voor goed, betekenisvol en vooral leuk onderwijs aan onze jongeren.”

Annemiek is unaniem voorgedragen door de benoemingsadviescommissie en het college van bestuur heeft besloten deze voordracht te steunen. Ook de medezeggenschapsraad heeft positief geadviseerd omtrent haar benoeming als directeur. Het college van bestuur feliciteert Annemiek met haar benoeming en heeft bij haar de motivatie gezien om op zowel professionele als inspirerende wijze leiding te gaan geven aan Praktijkschool Hulst.

Foto: Annemiek Smet